Duurzaamheid & Maatschappelijke verantwoordelijkheid Bollenstreek (MVO)

Duurzaam

AMP Rolcontainers staat voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een van onze doelstellingen is de reductie van CO2-uitstoot.

We investeren in innovatief en duurzaam materieel en verzorgen cursus aan onze medewerkers in het kader van zuinig rijden (‘Het nieuwe rijden’) en verantwoord gebruik van de wagens (‘rijoptimalisatie’).

Scheiden aan de bron staat bij ons hoog in het vaandel en dragen wij actief uit. Door een langdurige samenwerking aan te gaan met onze klanten kunnen wij oplossingen bieden die zijn afgestemd op specifieke wensen en behoeften om zo een beter MVO resultaat te bereiken voor onze klanten.

Sponsoring en MVO

AMP Rolcontainers stimuleert de inwoners van de Bollenstreek te bewegen en doet dit via sponsoring van sportclubs en sportactiviteiten. Wij sponsoren onder andere de voetbalclubs VVSB en Van Nispen, tennisvereniging de Boekhorst, tennisvereniging Geversbaan, korfbalvereniging Fluks, rugby club The Bassets en de harddraverij te Warmond.

Tevens steunen wij initiatieven en evenementen die worden georganiseerd voor en door partijen die actief zijn in de Bollenstreek. Denk daarbij bijvoorbeeld aan stichtingen en concerten.

Verder ondersteunen wij verschillende kerkelijke instellingen en lokale verenigingen op het gebied van hobby en cultuur.

Economie en werkgelegenheid

AMP Rolcontainers is een lokaal opererend bedrijf in het hart van de Bollenstreekse samenleving. Een van onze doelstellingen is dan ook het bevorderen van de lokale economie en werkgelegenheid. Onze medewerkers zijn voornamelijk woonachtig in de Bollenstreek. Als bedrijf streven wij er ook naar om zoveel mogelijk lokaal in te kopen, wat maakt dat wij goede relaties onderhouden met een veelvoud aan actieve partijen in de Bollenstreek.

« Terug naar de Service pagina

Ik wil teruggebeld worden

Bel mij terug

Bestaande klanten

Ga naar het mutatieformulierU kunt ook een email sturen naar info@amprolcontainers.nl

CENTRAAL NUMMER

Tel: 0252 37 31 91

RENEWI

Tel: 088 – 700 3000
Nederland

MEEUWENOORD

Tel: 0252 34 20 90
Noordwijkerhout

V.D. PUTTEN

Tel: 071 361 28 37
Noordwijk

ISO gecertificeerd Financieel Gezond

info@amprolcontainers.nl – Postadres: p/a Victoriberg 18, 2211 DH NOORDWIJKERHOUT

CENTRAAL NUMMER

Tel: 0252 37 31 91

RENEWI

Tel: 088 – 700 3000
Nederland

ISO gecertificeerd

MEEUWENOORD

Tel: 0252 34 20 90
Noordwijkerhout

V.D. PUTTEN

Tel: 071 361 28 37
Noordwijk

Financieel Gezond

info@amprolcontainers.nl – Postadres: p/a Victoriberg 18, 2211 DH NOORDWIJKERHOUT